skip to Main Content

Chris Kunst - Fotografie

Wie ik ben?

Mijn naam is Chris Kunst, geboren in Stadskanaal, opgegroeid in Gasselternijveen en sinds 2004  woonachtig in Groningen. Zo rond mijn 16e ben ik begonnen met het vastleggen van mooie momenten op de gevoelige plaat. Na in 2009 mijn eerste spiegelreflexcamera te hebben gekocht, heeft het nog lang geduurd voordat ik de camera echt leerde gebruiken. In 2019 wilde ik graag meer uit de camera halen, en heb ik bij School Voor Fotografie een basisopleiding fotografie gevolgd. Sindsdien wordt mijn horizon verbreed door verschillende invalshoeken en uitdagingen aan te gaan die fotografie met zich mee brengt. De basisopleiding vond ik niet voldoende, waarop ik ook de vakopleiding fotografie bij School Voor Fotografie ben gaan volgen en in april 2021 heb afgerond.

Wat ik doe?

Het vastleggen van dat ene moment die nooit meer terug komt, dat is wat ik doe. Hierbij richt ik me met name op sportfotografie. Door de lens ziet mijn oog heel veel wat te mooi is om niet vast te leggen. Dat ene beslissende moment van een wedstrijd, de emotie van de sporter, begeleiding en publiek, maar ook het onverwachte wordt door mij vast gelegd.
Kijkend door de lens van mijn camera heb ik gezien dat wij beschikken over een fascinerend en mooi natuur. Het vastleggen van ons mooie natuur geeft mij innerlijke rust.

Wat jij wilt?

Op verzoek leg ik nog meer vast! Ik sta voor alles open en ben benieuwd naar wat je graag vastgelegd wil laten worden door mij. Welk creatief idee je ook hebt: “Ik help je graag hierbij”. Neem gerust contact op, zodat we samen jouw idee kunnen vertalen naar de werkelijkheid.
Kijk ook eens bij het onderdeel “projecten” op mijn website voor hetgeen ik zoal nog meer doe.

'What I like about photographs is that they capture a moment that's gone forever, impossible to reproduce.'
Karl Lagerfeld

Wat ik zag?

Ik ben zowel privé de wereld rond geweest, als in verschillende functies bij de Koninklijke Marechaussee. Deze kennis en ervaring neem ik mee als ik door mijn lens kijk. De basisopleiding fotografie is gevolgd bij School Voor Fotografie. Dit heeft mij wakker geschud en mijn enthousiasme voor de fotografie aangewakkerd. Hier is dan ook een vervolg aangegeven door de vakopleiding fotografie ook te gaan volgen.

Wat zijn de prijzen?

De meeste foto’s op de website zijn geschikt gemaakt om te downloaden (logo wordt dan niet meegenomen in de download) en te gebruiken voor eigen gebruik voor onder andere social media. Afhankelijk van het onderwerp is er per download een bedrag aan gekoppeld. Mocht je graag meerdere foto’s willen, neem dan contact op zodat we kunnen kijken of er korting gegeven kan worden.

De Foto’s zijn niet geschikt om af te drukken. Indien je graag foto’s afgedrukt wil hebben, neem dan even contact met mij op voor een scherpe offerte hiervan. Hierbij maakt het niet uit op welke wijze je de afdruk wilt, alles is mogelijk. Er wordt hierbij samengewerkt met een professionele Fotoservice, kwaliteit gegarandeerd.

Media

Indien men gebruik wil maken van foto’s geplaatst op deze website om te publiceren in lokale, regionale en/of landelijke bladen, magazines, kranten en websites dient hierover vooraf om toestemming te worden gevraagd aan chriskunst-fotografie waarbij tegen een redelijk en billijke vergoeding toestemming wordt gegeven. Hiervoor wordt dan het bestand middels gewenste formaat aangeleverd.

Ik plaats niet alle foto’s op mijn website. Mocht ik van een evenement veel foto’s maken, dan zijn ze ook in te zien via mijn pagina op Oypo.nl

https://www.oypo.nl/nl/chriskunstfotografie

Overzicht partners

Back To Top